FOTO

Tasik
Ikan Bakar

14 comments:

  1. saLAM MI(PUAS AKU TRACE SIAPA PENULIS BLOG NI..LAMA BARU JUMPA)....SUKA JUGA TENGOK SEJARAH KITA KAT SMAS YANG ADA DALAM ENTRY NI....MASA TU KITA FORM 3..MEMANGLAH AKU SCORE SOKMO SUBJECT ENGLISH mR sIVA AJAR TU..TAPI RESULLT srp AKU YANG PALING TERUK ADALAH ENGLISH(7) KREDIT PON DOK..AKU KAJI BALIK..MUNGKIN mR sIVA TAK AJAR KITA MENJAWAP SOALAN MENGIKUT KURIKULUM srp...DIA CUMA JAR ENGLISH SECARA UMUM SAJA...SEBENARNYA CARA DAN BAHAN PENGAJARAN DIA TAK SESUAI UNTUK KELASS 3A.

    SALAM aZAM POK MAN LABOK(uItm)

    ReplyDelete
  2. wssalam.mat azam, mcm mana cara demo trace sehingga baru jumpa. adakah demo betul2 pasti?

    ReplyDelete
  3. Taufik????

    DAri Azam

    ReplyDelete
  4. Zam, mat toppik tu saing kawe dio anak tok ime sat. kira tak tepat lagi. tapi kawe naik bas sekali dgn mat toppik gi smas. mat toppik loni dia difahamkan ada workshop kereta sendiri sebab lepas sekolah dia ambil kemahiran baiki kereta.dsn buluh

    ReplyDelete
  5. mmmmm....taufik dari kerawang..azmi dari sungai bagan.....demo ni Anuar...haris atau wan hasbullah...tak munkin orang lain dah......kali ni pastiiantara 3 orang ni....

    ReplyDelete
  6. azmi sg bagan hok mana sow..hok gempal sikit kulit hitam sikit ker, anuar tu anak tok ngulu jusoh adik razak yg nyanyi lagu duet dgn zaharah lagu broery/syarifah aini tak siap, haris harun dok kat sebelah pangkal nering? yg jadi cikgu kat pahang dan wan hasbulah wan nawang dok kat klinik pulai chondong kulit putih. nampaknya tekaan masih salah tapi ok juga mudah2 boleh teka lagi sampai betul..

    ReplyDelete
  7. kalu salah belako..ada sorang lagi kawe syak...suhaimi..kalu salah juga kawe ngaku lah...nak kata saifullah..kaweh jumpa sokmo dengan dia..Basri chegu tu dok kat rumah saya labok...maknor ali sibuk dengan projek dia ..tak mungkin dia ada masa nak bloging...syed habib tak mungkin..ezani dah tak dok...dan tak munasaboh pulak orang puan...kawe serenda

    ReplyDelete
  8. mmglah org llaki, syed habib tu syed m nor,ezani ke ghazani, banyok lagi nama demo x sebut tu hok sekelah tu. kawe ingat lagi kalau tak silap demo gi temuduga ke port dickson tapi demo tak join. x pa boleh teka sapai dpt.

    ReplyDelete
  9. suhaimi ismail jadi polis kg di kerawang, saifullah kg surau kerawang, cikgu basri rasanya rumah kat kolam ikan batu 23,maknor ali tu sted m nor ke? ezani tu ghazani kot yg dok kg belukar,tak per boleh teka sapai dapat. demo dulu kalu x silap ada gi port dickson temuduga dah dpt tak gi.

    ReplyDelete
  10. usok..askar ?...bekas afat school p.D...demo orang pulai chondong? buke ToK bak Ker??

    ReplyDelete
  11. Jali...jeng---jeng.....

    ReplyDelete
  12. w done zam, x sia2 cuba smpai dpt.apa khabar demoloni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beres gu...sihat sokmo..tapi sihat cara umur kita laaa..tak macam dulu-dulu doh...Sebenarnya aku ada terfikier juga pasal web ni hok demo.Tapi bila fikir dua kali..demo mana ada masa..dok baris askar 24 jam ..tak sangka pulok demo ada masa nak buat web site ni.Jadi demo bereti jasdi askar doh?

      Delete
    2. Dok barih lagi

      Delete